Category Archives: Poezi

 • Derisa nuk falesh…

  Derisa nuk falesh…

  1- Derisa nuk falesh, Allahu largon nga ti begatinë në jetën tënde. 2- Derisa nuk falesh, Allahu do ...

 • BËHU ME ALLAHUN!!

  BËHU ME ALLAHUN!!

  BËHU ME ALLAHUN!! Gjatë jetës do ta kuptosh, se çdo njeri e ka rolin e vet me të cilin do të ballafa...

 • Dashuria ndaj Allahut dhe te dashurit e Tij

  Dashuria ndaj Allahut dhe te dashurit e Tij

  Lum per roberit e dashur te Allahut qe bejne jete te mire duke hyre ne Xhenetin e kesaj bote i cili ...

 • Të dua o i dërguari i Allahut !

  Të dua o i dërguari i Allahut !

  Të dua o i dërguari i Allahut, sepse Allahu të do dhe unë gjithashtu të dua. Të dua o i dërguari i A...

 • Le ti kthehemi Allahut o besimtare!

  Le ti kthehemi Allahut o besimtare!

  Mos u cudit! Edhe pse Feja jote po luftohet ne te gjitha anet e globit Edhe pse vellezerit e tu musl...

 • Dashuria mua me plasi fare

  Dashuria mua me plasi fare

  Dashuria mua me plasi fare Moj hyri moj vashë e bukur Ditë e natë jam duke u lutur Moj hyri moj vash...

 • Jam mirënjohës Zotit tim

  Jam mirënjohës Zotit tim

  Si mos të besoj Atë që më krijoi Zotin e Fuqishëm Allahun e Madhërishëm Pse mos të adhuroj Zotin që ...

 • Urreje famen!

  Urreje famen!

  Urreje famen! Sa zemra jane sprovuar pas fames dashuruar sinqeritetin e kane harruar pas dunjase jan...

 • Oh e mjera unë,nëna juaj…

  Oh e mjera unë,nëna juaj…

  Oh e mjera unë,nëna juaj… Kurrë s’do ta harroj nana atë ditë, kur nga prehëri im,ju mori ai serb i z...

 • SHAMIA

  SHAMIA

  Shamia Kur e vure ti at shami ah sa shumë do të kesh dobi, sa e lumtur do të jesh ti. Sa shumë nëna ...

Oh e mjera unë,nëna juaj…

Oh e mjera unë,nëna juaj…

Oh e mjera unë,nëna juaj… Kurrë s’do ta harroj nana atë ditë, kur nga prehëri im,ju mori ai serb i zi, mendova që vetëm për pak kohë ju arrestuan, ohh e mjera unë ata ju masakruan. Ajo ditë e premte,ishte ditë e zezë, atë mëngjes të ftohtë,serbët erdhën për të ju prerë, unë nëna s’pata forc të ju mbroja,më ranë ...

Read More »

Jam mirënjohës Zotit tim

Jam mirënjohës Zotit tim

Si mos të besoj Atë që më krijoi Zotin e Fuqishëm Allahun e Madhërishëm Pse mos të adhuroj Zotin që më krijoi Më dha mençurinë Ashtu dhe diturinë Më bëri të di Më bëri njeri Të shoh e dëgjoj Të flas e mendoj Nga kjo unë kuptova Shumë lehtë dallova Vërtet jam njeri E jo në kafshëri A s’duhet të ...

Read More »

Të dua o i dërguari i Allahut !

Të dua o i dërguari i Allahut !

Të dua o i dërguari i Allahut, sepse Allahu të do dhe unë gjithashtu të dua. Të dua o i dërguari i Allahut, sepse dashuria ndaj teje është afrim tek Allahu dhe adhurim për Allahun, bile prej adhurimeve më të mira. Të dua o i dërguari i Allahut, sepse përmallohem për ty. Te dua o i dërguari i Allahut, ashtu ...

Read More »

BËHU ME ALLAHUN!!

BËHU ME ALLAHUN!!

BËHU ME ALLAHUN!! Gjatë jetës do ta kuptosh, se çdo njeri e ka rolin e vet me të cilin do të ballafaqohesh!! Do të ketë nga ata që do të donë!! Do të ketë nga ata që do të mësojnë!! Do të ketë nga ata që do të përfitojnë nga ti!! Do të ketë nga ata që do të shërbejnë!! ...

Read More »

Unë jam një vajzë e vecantë

Unë jam një vajzë e vecantë

Unë jam një vajzë e vecantë sjam e arabizuar, specialiteti im është islami. Nuk jam agresive, nuk jam e shfrenuar Unë jam një vajzë në kërkim të lirisë, në formën jo-tradicionale Un nuk e pranoj lakuriqësinë Vishem, të mos kthehem në kohën e injorancës (gurit) Un jam “e lirë” dhe kam Një Mbikqyrës Un jam një margaritar i cmuar, nuk ...

Read More »

Derisa nuk falesh…

Derisa nuk falesh…

1- Derisa nuk falesh, Allahu largon nga ti begatinë në jetën tënde. 2- Derisa nuk falesh, Allahu do të jap një errësirë në fytyrën tënde. 3- Derisa nuk falesh, Allahu nuk do të shpërblejë për punët e mira që bën ti. 4- Derisa nuk falesh, Allahu nuk i ngrit lart lutjet e tua. 5- Derisa nuk falesh, Allahu nuk pranon ...

Read More »

Dashuria ndaj Allahut dhe te dashurit e Tij

Dashuria ndaj Allahut dhe te dashurit e Tij

Lum per roberit e dashur te Allahut qe bejne jete te mire duke hyre ne Xhenetin e kesaj bote i cili Xhenetin e botes tjeter paraprin Ai eshte Xheneti i dijes dhe dashurise afrimiteti me Allahun, malli per Te te gezuarit me Kenaqesine e Tij dhe cdo gje tjeter vetem per Te Roberit e dashur te Allahut kane dashuri te ...

Read More »

Le ti kthehemi Allahut o besimtare!

Le ti kthehemi Allahut o besimtare!

Mos u cudit! Edhe pse Feja jote po luftohet ne te gjitha anet e globit Edhe pse vellezerit e tu muslimane jane te mjeruar ne ditet e sotit Ti mos u cudit! Pasi thirrja Islame luftohej nga te gjitha anet edhe ne kohen e te Derguarit te Zotit! Edhe Daveti i Pejgamberit tone eshte luftuar nga armiqte e Islamit, por ...

Read More »

Dashuria mua me plasi fare

Dashuria mua me plasi fare

Dashuria mua me plasi fare Moj hyri moj vashë e bukur Ditë e natë jam duke u lutur Moj hyri moj vashë beqare Dashuria mua me plasi fare Moj hyri moj e bukura e Xhenetit Lutja ime po udhëton drejt planetit Moj hyri me vello të bardhë Prit në qiell se jam duke ardhë Moj hyri që rrin duke u ...

Read More »

Mos lejo të luajnë me ty

Mos lejo të luajnë me ty

Mos lejo të luajnë me ty O ti vajzë muslimane Ti që e don fenë tënde Ti që mban të bukur emër Ti je më shumë sesa një femër Ti je nëna e besimtarëve Ti që fëmijët i edukon Ti që dashuri atyre u dhuron Ti që je më e bukur sesa hëna Ty të quajnë me emrin nëna Ti ...

Read More »
Shperndaje
Shperndaje