Category Archives: Ajeti i dites

Allahu i Madhëruar thotë: “Dhe ruajuni një ditë kur në të ktheheni tek Allahu dhe secilit njeri i plotësohet ajo që e ka fituar dhe atyre nuk u bëhet e padrejtë.” (El-Bekare: 281)

Read More »
Shperndaje
Shperndaje