Category Archives: Ramazani

Vendet ku agjërimi është më i vështirë

Vendet ku agjërimi është më i vështirë

Muaji i shenjtë i Ramazanit është sot në ditën e katërt. Besimtarët myslimanë që agjërojnë duhet të presin perëndimin e diellit për të ngrënë, por ka vende ku dielli perëndon shumë vonë dhe nata zgjat pak. Për myslimanët që jetojnë në Rrethin Arktik, agjërimi është një sakrificë shumë më e madhe se për pjesën tjetër të botës, pasi ka 24 ...

Read More »
Shperndaje
Shperndaje