E bardha dhe e zeza

bardhezi

E bardha nuk do të thotë se është e bukur, as e zeza nuk do të thotë se është e shëmtuar!

Qefini është i bardhë, por i frikshëm.

Qabja është e zezë, por e bukur.

Njeriu është i bukur me moralin e tij, jo me pamjen e tij.

Nëse do ishte burrëria me ngritjen e zërit, do të ishte qeni zotëria i burrave.

Nëse do të ishte feminiteti tek lakuriqësia, do të ishte majmunia objekti më femëror.

Para se t’i ngresh sytë e t’i kërkosh Allahut atë që të ka humbur, uli sytë dhe falënderoje Atë për atë që ke!

Vërtet, dynjaja është një det i thellë, por aty janë mbytur shumë njerëz, prandaj le të jetë anija jonë devotshmëria tek Allahu!

 

Daveti gif

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Shperndaje
Shperndaje