Shirku, mëkati që nuk falet

shikruuËshtë e vërtetë se All-llahu nuk falë (mëkatin) t’i bëhet Atij shok, pos këtij (mëkati), të tjerat i falë atij që dëshiron. Ai që i përshkruan shok All-llahut, ai ka humbur dhe ka bërë një largim të madh (prej të vërtetës)… [En-Nisa: 116]mjalta2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Shperndaje
Shperndaje