KURAN: (En-Nisa, 93) Vrasja e njerëzve të pafajshëm

Kuranq“Kushdo që vret një besimtar me qëllim, ndëshkimi i tij është Xhehenemi, në të cilin do të qëndrojë përgjithmonë. Allahu është zemëruar me atë, e ka mallkuar dhe i ka përgatitur një dënim të madh.”

(KuraN – en-Nisa, 93)mjalta2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Shperndaje
Shperndaje