SHBA: Nikola Tesla ishte mysliman!?

teslaShkencëtarët nga Universiteti i Baltimore në Shtetet e Bashkuara zbuluan një dokument që konfirmon se Nikola Tesla ishte mysliman dhe se emri i tij i vërtetë ishte Nuruddin Tesihoviq.

“Nëna e tij quhej Meira, ndërsa babai, Shaban. Ata janë të gjithë me origjinë nga Vogosca në Sarajevë”, pohon Bill Jones, shkencëtar në këtë Universitet prestigjioz Amerikan, transmeton Telegrafi.

“Qeveria e SHBA-së dhe komuniteti emigrant serbë, me ndihmën e agjencive të inteligjencës vazhdimisht ka fshehur këtë fakt apo testin e ADN-së, e cila dëshmon diçka ndryshe”, pohon Jones.

Kujtojmë se të njëjtën gjë e ka pohuar edhe Universiteti i Stambollit, i cili erdhi në disa të dhëna të besueshme se Nuruddin Tesihoviq apo Nikola Tesla, tri herë ka kryer Haxhin ndërsa fqinjët e tij, sipas disa pohimeve, në disa raste kanë qenë dëshmitar se ka falur edhe namaz.
Kujtojmë se Tesla është shkencëtari që ka zbuluar poçin elektrik.shampo

2 comments

  1. Vërtet duhet ta falenderojme edhe shtetin turke, e cilla ka dhene fakte se Nikola Tessla,ështe Musliman
    dhe emri i tij quhet NURUDDIN TESLHOVIQ, dhe ështe MUSLIMAN,ani se shkite ne,sh.b.a jon munue
    ta mshefin por e verteta,vonohet por del ne sheshe një dite:Allahu-Ekber….We.s.a

    Sabri Vilanci:Suedi.

    • Pse eshte musliman i Bosnjes,s’ka gje te bej me shqiptari,prandaj s’ja vlen as te permendim.Krejt shtetet e botes na kane njofte ndersa Bosnja e mutit jo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Shperndaje
Shperndaje