Dita me e mire e javes !

dite-e-xhuma

 

“Kush merr abdest bukur e mirë, pastaj shkon në namaz të xhumasë, atje hesht dhe dëgjon (hutben), i falen mëkatet e bëra në mes të dy xhumave dhe tri ditë më tepër. Kush argëtohet në xhami me rërë (dhe gjëra të tjera), e ka zhvlerësuar dobinë e xhumasë.”

dav

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Shperndaje
Shperndaje