Hadithi i dites !

 

mUHAMEDEnesi r.a. tregon se i Dërguari i Allahut a.s. ka thënë: “ (Betohem) për Atë në Duart e të Cilit është shpirti im! Asnjëri prej jush nuk do të ketë iman (të plotë) derisa unë të jem për të më i dashur se babai i tij, se fëmija e tij dhe se të gjithë njerëzit bashkë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Shperndaje
Shperndaje