Ndash duaje, ndash urreje, ky thjesht është njeri plotë suksese që ia ka lakmi çdo kush

shefqet-krasniqi-o-gani-geci-kam-qef-me-t-euml-pa-n-euml-xhenet_hd“U munduan ta mbyllin n’burg per shpifjet qe i’a ben, por Allahu robin e vet qe e don nuk e len ne burg, por e liroj,

U munduan t’ia mbyllin gojen permes Hutbes dhe e larguan nga Xhamia, por Allahu e ngriti zerin e tij aq fort sa qe hyri ne Komisionin Botror te Dijeterave Islam,

Po o mundohen t’ia ulin autoritetin qe e ka, por Allahu vetem se eshte duke e bere per robrit e Tij me te dashur se kurr ….”

Ky eshte Dr. Shefqet Krasniqi qe as armikut nuk i’u tremb e luftoj kunder shkaut dhe sakrifikoj familjen shkollimin vetem se vetem per t’ia dhen ketij popullit Lirin qe tash e gezon..

Falenderimi i takon Allahut Ai eshte deshmitar per cdo send që ne jetojmë në kohën e tij.Daveti gif

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Shperndaje
Shperndaje